El Pla Integral del Poble Gitano posa en marxa un seminari de formació contínua per a mediadors i mediadores

El Pla Integral del Poble Gitano posa en marxa un seminari de formació contínua per a mediadors i mediadores

El seminari “Compartir solucions, compartir mediació” té per objectiu compartir el coneixement i l’experiència de tots els participants per mitjà de l’intercanvi d’informació sobre conflictes reals i els seus processos de solució.

Després de l’èxit de les 4 edicions del curs de mediació i gestió de conflictes del Poble Gitano, cada cop són més les persones gitanes que treballen en aquest àmbit professional dins de diferents serveis de mediació.

Una de les necessitats detectades per aquest col·lectiu era tenir espai on poder compartir informació sobre conflictes reals amb els que treballen i rebre assessorament sobre les possibles vies de solució des d’una vessant molt pràctica. Així, el Pla Integral del Poble Gitano (PIPG) de la Generalitat de Catalunya ha decidit generar un espai de formació innovador orientat al creixement professional dels mediadors i mediadores que es troben en actiu i que ja tenen formació específica prèvia en aquesta matèria.

El seminari serà en línia i estarà conduït per professionals de la conflictologia, de la resolució de conflictes i de la mediació del programa de formació del Poble Gitano de la Universitat de Girona.

Aquest 2020 el PIPG ha planificat les tres primeres sessions del seminari –la primera d’elles va tenir lloc el passat 21 d’octubre pel matí– i ara treballa en la programació per l’any 2021 basant-se en les demandes del grup.

Sobre el autor

Respondre