Participa de manera online en l’elaboració del IV Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya!

Participa de manera online en l’elaboració del IV Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya!

Ara pots participar en el qüestionari online i contribuir en l’elaboració del IV Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya 2017-2020, l’eina específica que posseeix la Generalitat de Catalunya per a donar suport a la comunitat gitana i millorar la seva situació en la societat catalana.

Per tal d’oferir una resposta més ajustada a les necessitats i propostes del Poble Gitano, el IV Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya que s’executarà de l’any 2017 al 2020 està realitzant  un procés participatiu a través de sessions de debat a diferents localitats que tenen una taxa elevada de població gitana: Reus, Viladecans, Barcelona i Terrassa.

Aquestes sessions han tingut l’objectiu de recollir les aportacions de la comunitat gitana durant el procés de disseny i de desenvolupament del Pla.  És per això. L’elaboració i la implementació d’aquest IV Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya 2017-2020 compta amb la participació de la comunitat gitana a través del grup de renovació del Pla Integral i del Consell Assessor del Poble Gitano, que és l’òrgan de representació oficial.

Els objectius del IV Pla Integral són:

1.- Definir polítiques d’actuació específiques a favor del poble gitano de Catalunya, partint d’evidències que han demostrat científicament tenir èxit en la promoció i la inclusió del poble gitano.

2.- Desenvolupar estratègies per implementar actuacions d’èxit en diferents àmbits.

3.- Equiparar socioeconòmicament els gitanos i les gitanes de Catalunya que viuen en risc d’exclusió social amb la societat de la qual formen part.

4.- Promoure la cultura gitana com a part de la cultura catalana, fent difusió dels seus valors i de la seva contribució a la cultura de Catalunya.

En aquest context de participació s’ha obert un espai en línia a la pàgina web http://participa.gencat.cat/ per tal de rebre altres aportacions sobre els 4 eixos principals que estructuren aquest IV Pla Integral.

Participa abans del 28 d’abril deixant els teus comentaris i aportacions sobre els diferents eixos fent clic als enllaços “Participa!”.

Sobre el autor

Respondre

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies