Conferència: “Educació primerenca. Per una infància d’èxit a la Mina”

Conferència: “Educació primerenca. Per una infància d’èxit a la Mina”

El 3 de març tindrà lloc la primera conferència que organitza el Pla integral del Poble Gitano de Catalunya sobre els beneficis de l’escolarització primerenca en els futurs aprenentatges i en la inclusió social.

El proper divendres, 3 de març, el Casal Cívic de La Mina (carrer de Ponent, 08930 Sant Adrià de Besòs, Barcelona) acull la conferència “Educació primerenca: per una infància d’èxit a la Mina” que tractarà sobre els beneficis de l’escolarització primerenca dels nens i nenes de 0 a 6 anys en les escoles bressol i en les escoles d’infantil. L’acte tindrà una durada de 2 hores, de 10 h a 12 h.

La conferència principal es durà a terme a càrrec de la Dra. Rocio Garcia, investigadora Marie Curie a la Facultat d’Educació de la Universitat de Cambridge i membre del grup de Psicologia i Educació i investigadora associada al Wolfson College, acompanyada per Jelen Amador, professora de l’accés a la universitat de majors de 25 anys, on explicaran, a partir d’evidències científiques, els beneficis que proporciona l’educació primerenca en els futurs aprenentatges i en la inclusió social.

En la presentació de la jornada participaran el Sr. Ramón Vilchez, responsable del Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social a Catalunya al departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i el Sr. Daniel Martínez Heredia, responsable del Casal Cívic de La Mina i integrant del PIPG.

Després de la conferència, hi haurà una Taula d’experiències amb famílies gitanes que tinguin escolaritzats als seus nens i nenes de 0 a 6 anys amb la intenció d’actuar com referents i motivar les famílies assistents amb les seves experiències.

Aquesta sessió informativa està organitzada pel Pla integral del Poble Gitano de Catalunya del departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb col·laboració del Casal Cívic de la Mina i l’Associació Casal Infantil La Mina. Amb aquesta jornada es dóna compliment al Pla integral del poble gitano de Catalunya en l’objectiu de millorar i d’incrementar l’escolarització dels nens de 0 a 6 anys en les escoles bressol i en les escoles d’infantil.

La jornada tindrà lloc al Casal Cívic La Mina al carrer de Ponent, 08930 Sant Adrià de Besòs, Barcelona el dia 3 de març de 10 h a 12 h.

AQUESTA SESSIÓ ESTÀ ESPECIALMENT DIRIGIDA A FAMÍLIES AMB NENS O NENES ENTRE 0 i 6 ANYS, EDUCADORS/RES, ONG’s gitanes i PROFESSIONALS DE L’ÀMBIT SOCIAL.

Entrada gratuïta

Sobre el autor

Respondre