Conferència: “Educació primerenca. Per una infància d’èxit a la Mina”

Conferència: “Educació primerenca. Per una infància d’èxit a la Mina”

El 3 de març tindrà lloc la primera conferència que organitza el Pla integral del Poble Gitano de Catalunya sobre els beneficis de l’escolarització primerenca en els futurs aprenentatges i en la inclusió social.

El proper divendres, 3 de març, el Casal Cívic de La Mina (carrer de Ponent, 08930 Sant Adrià de Besòs, Barcelona) acull la conferència “Educació primerenca: per una infància d’èxit a la Mina” que tractarà sobre els beneficis de l’escolarització primerenca dels nens i nenes de 0 a 6 anys en les escoles bressol i en les escoles d’infantil. L’acte tindrà una durada de 2 hores, de 10 h a 12 h.

La conferència principal es durà a terme a càrrec de la Dra. Rocio Garcia, investigadora Marie Curie a la Facultat d’Educació de la Universitat de Cambridge i membre del grup de Psicologia i Educació i investigadora associada al Wolfson College, acompanyada per Jelen Amador, professora de l’accés a la universitat de majors de 25 anys, on explicaran, a partir d’evidències científiques, els beneficis que proporciona l’educació primerenca en els futurs aprenentatges i en la inclusió social.

En la presentació de la jornada participaran el Sr. Ramón Vilchez, responsable del Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social a Catalunya al departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i el Sr. Daniel Martínez Heredia, responsable del Casal Cívic de La Mina i integrant del PIPG.

Després de la conferència, hi haurà una Taula d’experiències amb famílies gitanes que tinguin escolaritzats als seus nens i nenes de 0 a 6 anys amb la intenció d’actuar com referents i motivar les famílies assistents amb les seves experiències.

Aquesta sessió informativa està organitzada pel Pla integral del Poble Gitano de Catalunya del departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb col·laboració del Casal Cívic de la Mina i l’Associació Casal Infantil La Mina. Amb aquesta jornada es dóna compliment al Pla integral del poble gitano de Catalunya en l’objectiu de millorar i d’incrementar l’escolarització dels nens de 0 a 6 anys en les escoles bressol i en les escoles d’infantil.

La jornada tindrà lloc al Casal Cívic La Mina al carrer de Ponent, 08930 Sant Adrià de Besòs, Barcelona el dia 3 de març de 10 h a 12 h.

AQUESTA SESSIÓ ESTÀ ESPECIALMENT DIRIGIDA A FAMÍLIES AMB NENS O NENES ENTRE 0 i 6 ANYS, EDUCADORS/RES, ONG’s gitanes i PROFESSIONALS DE L’ÀMBIT SOCIAL.

Entrada gratuïta

Sobre el autor

Respondre

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies