Nieves, tècnica educativa al barri de La Mina

Nieves, tècnica educativa al barri de La Mina

Arriba la segona entrega de la sèrie “Gitanos en Present”, una campanya audiovisual que pretén mostrar l’heterogeneïtat del poble gitano. Aquest cop coneixerem la feina que fa la Nieves Heredia com a tècnica educativa de la Fundació Pere Closa al barri de La Mina, i ens explicarà els seus desitjos per a la comunitat gitana i, molt especialment, per a les dones gitanes.

Sobre el autor

Respondre

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies