Webinar ‘UNIROMA: gitanos i gitanes a la universitat espanyola’

Webinar ‘UNIROMA: gitanos i gitanes a la universitat espanyola’

Us convidem a participar al Webinar “UNIROMA: GITANOS I GITANES A LA UNIVERSITAT ESPANYOLA” que tindrà lloc el proper dimecres 19 de maig de 15h a 17h.

Aquest Webinar va dirigit a responsables polítics, tècnics es de les administracions públiques, professionals del tercer sector i la ciutadania general. UNIROMA és un projecte I+D, finançat pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats (2019/2021) i liderat des del GEDIME (Grup d’Estudis d’Immigració i Minories Ètniques) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En la conferència intervindran Ainhoa ​​Flecha i Olga Serradell –professores de la Universitat Autònoma de Barcelona i investigadores principals del projecte–, Andrea Fernández –estudiant de Psicologia a la Universitat de Barcelona– i Aaron Moreno –estudiant del màster de formació del professorat de secundària–. Blas Segòvia, professor de la Universitat de Còrdova, serà l’encarregat de moderar la sessió.

Si esteu interessats en participar, us podeu inscriure a través del següent enllaç i uns dies abans de la realització del Webinar, rebreu per correu electrònic l’enllaç per participar en l’acte.

Per a qualsevol qüestió, podeu contactar amb nosaltres  a través del correu electrònic pr.uniroma@uab.cat

Sobre el autor

Respondre