Oberta la segona convocatòria d’ajudes econòmiques del Pla Integral del Poble Gitano per a estudiants gitanos i gitanes que cursen estudis superiors

Oberta la segona convocatòria d’ajudes econòmiques del Pla Integral del Poble Gitano per a estudiants gitanos i gitanes que cursen estudis superiors

El passat 19 de febrer de 2021 es va obrir el termini per presentar sol·licituds a la segona convocatòria d’ajuts de caràcter econòmic per a estudiants gitanes i gitanos que cursin estudis post-obligatoris (AJUT PIPG) pel curs 2020-2021. El termini finalitzarà el proper divendres 5 de març de 2021 a les 23:59 hores.

 L’objecte d’aquesta convocatòria és atorgar ajuts econòmics des del Programa del Poble Gitano i la Innovació Social que, sota el principi d’igualtat d’oportunitats, faciliten l’accés i la continuïtat de persones gitanes als estudis post-obligatoris.

 Abans de sol·licitar l’AJUT PIPG, us recomanem llegir detingudament les bases de la convocatòria.

Les persones que ja van sol·licitar l’AJUT PIPG a la primera convocatòria i la seva sol·licitud es va ajornar, no s’han de tornar a presentar ara a la segona convocatòria. La seva primera sol·licitud serà avaluada automàticament. 

Per sol·licitar l’Ajut PIPG ho podeu fer omplint aquest formulari.

Per a dubtes i consultes, podeu contactar amb el Pla Integral del Poble Gitano al correu poble.gitano@gencat.cat o al telèfon 93 882 23 46.

Sobre el autor

Respondre