Inscriu-te a la 19a Trobada d’Estudiants Gitanes de Catalunya ‘Educació i salut, no volem triar! Defensem les dues!’

Inscriu-te a la 19a Trobada d’Estudiants Gitanes de Catalunya ‘Educació i salut, no volem triar! Defensem les dues!’

La trobada tindrà lloc el proper dissabte 4 de juliol a les 16h. Aquesta és una activitat dirigida a dones gitanes, on es debatrà sobre educació i es comptarà amb la participació de referents educatius que poden motivar a les nostres nenes a continuar amb la seva formació.

Les Trobades d’estudiants Gitanes es celebren des de fa anys per tot el territori català. En aquesta ocasió, a causa de la situació d’alarma sanitària no serà una reunió presencial sinó online. Enguany el tema de debat es centrarà en l’actual crisis sociosanitària i els efectes que està tenint entre les nenes i nens gitanos, especialment aquells que s troben a secundària. Per això, a la troba es dialogarà en torn a preguntes com les següents:

– Els nostres nenes, que ja parteixen amb desavantatge, estaran a nivell el proper curs després d’aquests mesos d’aturada?

– Quina seguretat hi haurà a les aules?

– Propostes i eines de reforç escolar per als meus fills/as.

Us podeu inscriure a la 19a Trobada d’Estudiants Gitanes de Catalunya mitjançant el següent formulari: https://forms.gle/3Qa335S32C9Be4gX7

 

Sobre el autor

Respondre