Inscriu-te a la 19a Trobada d’Estudiants Gitanes de Catalunya ‘Educació i salut, no volem triar! Defensem les dues!’

Inscriu-te a la 19a Trobada d’Estudiants Gitanes de Catalunya ‘Educació i salut, no volem triar! Defensem les dues!’

La trobada tindrà lloc el proper dissabte 4 de juliol a les 16h. Aquesta és una activitat dirigida a dones gitanes, on es debatrà sobre educació i es comptarà amb la participació de referents educatius que poden motivar a les nostres nenes a continuar amb la seva formació.

Les Trobades d’estudiants Gitanes es celebren des de fa anys per tot el territori català. En aquesta ocasió, a causa de la situació d’alarma sanitària no serà una reunió presencial sinó online. Enguany el tema de debat es centrarà en l’actual crisis sociosanitària i els efectes que està tenint entre les nenes i nens gitanos, especialment aquells que s troben a secundària. Per això, a la troba es dialogarà en torn a preguntes com les següents:

– Els nostres nenes, que ja parteixen amb desavantatge, estaran a nivell el proper curs després d’aquests mesos d’aturada?

– Quina seguretat hi haurà a les aules?

– Propostes i eines de reforç escolar per als meus fills/as.

Us podeu inscriure a la 19a Trobada d’Estudiants Gitanes de Catalunya mitjançant el següent formulari: https://forms.gle/3Qa335S32C9Be4gX7

 

Sobre el autor

Respondre

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies