El Pla Integral del Poble Gitano de Catalunya posa en marxa un canal de Youtube per compartir informació rellevant sobre la situació generada per la pandèmia del Covid 19

El Pla Integral del Poble Gitano de Catalunya posa en marxa un canal de Youtube per compartir informació rellevant sobre la situació generada per la pandèmia del Covid 19

Molts són els dubtes que sorgeixen entre la població sobre com afrontar la situació actual, com ara quines són les ajudes existents i com sol·licitar-les.  Per aquest motiu, el Pla Integral ha decidit crear el canal de Youtube COVID19 Pla Integral del Poble Gitano per tal de compartir informació de manera propera i que ajudi a les famílies que s’hagin vist més vulnerabilitzades per la crisis sanitària i les mesures de confinament.

En el segon vídeo, “Ajuts per a treballadors autònoms”, s’explica pas a pas com sol·licitar l’ajut per a les persones treballadores autònomes afectades econòmicament pel coronavirus.

(Aquí teniu el link a aquest segon vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=jeeU7zcJnE0&t=311s

 

El tercer vídeo, “Un dia amb el Poble Gitano”, té l’objectiu de compartir com és el dia a dia de diverses famílies i persones gitanes de Catalunya durant aquest confinament, a més de compartir uns quants consells útils per tal d’ajudar-nos amb el dia a dia a casa.


(Aquí teniu el link a aquest vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=oJv10bHaYEg)

 

El quart vídeo, “Informació dels ERTO i ajuts i prestacions per a treballadors afectats per la crisi de la Covid-19”, és una guia que informa sobre els drets a prestacions pels treballadors afectatas per aquesta crisi.


(Aquí teniu el link a aquest vídeo:https://www.youtube.com/watch?v=y4xu8eizgWc )

 

El cinquè vídeo, “Que cap nen gitano o nena gitana es quedi enrere”, conté informació sobre educació i altres recursos educatius. En aquest vídeo es dóna resposta a preguntes com les següents: Com es farà l’avaluació del estudiants? Què fer en cas de no tenir ordinador per seguir les classes online? I també s’oferiran recomanacions per tal de planificar l’horari dels més petits durant el confinament, o es suggeriran aplicacions per a telèfons mòbils destinades a aprendre tot jugant.


(Aquí teniu el link a aquest vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=UAjqbW6kbEo)

 

Properament es pujaran vídeos entorn a temàtiques com l’ajornament del pagament d’hipoteques, ajudes al lloguer, taxes fiscals o alimentació. Esteu atents a aquest nou canal!

Sobre el autor

Respondre