El Pla Integral del Poble Gitano de Catalunya produeix un vídeo amb informació sobre el COVID-19

El Pla Integral del Poble Gitano de Catalunya produeix un vídeo amb informació sobre el COVID-19

El vídeo “COVID19. Preguntes i respostes amb professionals i estudiants gitanos i gitanes de l’àmbit de la salut” pertany a una iniciativa d’Alfabetització en Salut de la població gitana de Catalunya. Ha estat editat pel Pla Integral del Poble Gitano (2017-2020) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, seguint les recomanacions de Departament de Salut de la Generalitat.

Els objectius principals d’aquest vídeo són:

1) Facilitar l’accés de la població gitana de Catalunya a informació científica de l’àmbit de la salut, específicament sobre l’actual pandèmia produïda pel COVID-19;

2) Millorar la situació actual de confinament de la població gitana de Catalunya aportant-los informació contrastada i útil sobre el COVID-19;

3) Contribuir a la reducció del contagi per COVID-19 entre la població gitana de Catalunya.

Per a més informació actualitzada i d’interès sobre el COVID19, podeu consultar el web del Coronavirus del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/index.html.

Aquí teniu el link al vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=ZJUmXTj8O08

Sobre el autor

Respondre

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies