Enquesta sobre l’impacte del Covid19 en la Població Gitana a Catalunya

Enquesta sobre l’impacte del Covid19 en la Població Gitana a Catalunya

El Pla integral del Poble Gitano està recollint informació sobre l’impacte del COVID19 (coronavirus) en la població gitana a Catalunya. Us demanem, si us plau, que contesteu aquest petit qüestionari per conèixer les necessitats que està generant aquesta situació tan complexa que estem vivint. Som conscients que són moments molt durs i complicats per a tots i totes. Només us demanem 5 minuts del vostre temps per a omplir aquest breu qüestionari. Us agraïm i valorem moltíssim la vostra col·laboració. Tenir aquesta informació el més aviat possible, és de molta utilitat per a planificar futures accions. Per suposat, aquest breu qüestionari és totalment voluntari i anònim. El qüestionari és individual, per tant, el poden fer totes les persones majors d’edat d’una mateixa família.

ENLLAÇ AL QÜESTIONARI

Agraïm moltíssim que feu la màxima difusió d’aquest breu qüestionari. Una vegada es tinguin els primers resultats, el Pla Integral del Poble Gitano compartirà els mateixos així com qualsevol acció i/o mesura activada envers els resultats d’aquesta petita enquesta.

Sobre el autor

Respondre