La Mediació i Gestió de Conflictes: Reptes i Oportunitats

La Mediació i Gestió de Conflictes: Reptes i Oportunitats

El proper 10 d’octubre, el Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya organitza una Jornada de Mediació cívico-comunitària i de Gestió de Conflictes a la Casa del Mar de Barcelona per compartir experiències i bones practiques en aquest àmbit.

La Jornada comptarà amb la conferència inaugural del Dr. Vinyamata, expert internacional en Conflictologia, i amb diferents taules d’experiències, bones pràctiques i escenaris d’innovació en mediació cívico-comunitària i de gestió de conflictes. Durant la jornada també es farà entrega dels diplomes als participants del darrer curs de mediació aplicada del Pla Integral del Poble Gitano i es presentarà la nova edició.

La Jornada tindrà lloc dijous 10 d’octubre, de 9h a 14h, a la sala d’actes del Casal del Mar de Barcelona, al carrer Albareda 1 – 13.

Per acudir a la jornada us podeu inscriure enviant un missatge a jornadamediaciopoblegitano@gmail.com

A continuació podeu trobar el programa de la jornada:

 

Sobre el autor

Respondre