La Mediació i Gestió de Conflictes: Reptes i Oportunitats

La Mediació i Gestió de Conflictes: Reptes i Oportunitats

El proper 10 d’octubre, el Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya organitza una Jornada de Mediació cívico-comunitària i de Gestió de Conflictes a la Casa del Mar de Barcelona per compartir experiències i bones practiques en aquest àmbit.

La Jornada comptarà amb la conferència inaugural del Dr. Vinyamata, expert internacional en Conflictologia, i amb diferents taules d’experiències, bones pràctiques i escenaris d’innovació en mediació cívico-comunitària i de gestió de conflictes. Durant la jornada també es farà entrega dels diplomes als participants del darrer curs de mediació aplicada del Pla Integral del Poble Gitano i es presentarà la nova edició.

La Jornada tindrà lloc dijous 10 d’octubre, de 9h a 14h, a la sala d’actes del Casal del Mar de Barcelona, al carrer Albareda 1 – 13.

Per acudir a la jornada us podeu inscriure enviant un missatge a jornadamediaciopoblegitano@gmail.com

A continuació podeu trobar el programa de la jornada:

 

Sobre el autor

Respondre

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies