Vols ser Monitor/a de lleure? Nou curs de formació de Monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil.

Vols ser Monitor/a de lleure? Nou curs de formació de Monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil.

El Pla integral del Poble Gitano de Catalunya del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en col·laboració amb el centre d’Estudis de l’Esplai i Suport Associatiu de la Fundació Catalana de l’Esplai i l’Associació Gitana de Viladecans ofereixen un Curs de Monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil dirigit a joves, pares i mares que volen conèixer el món del lleure, de l’associacionisme i del voluntariat.

El curs tindrà una durada de 310 hores, 125 d’elles teòriques, repartides en sessions de 3 hores diàries, del 13 de febrer al 4 de maig, de dilluns a dijous; 160 hores pràctiques i 25 hores de treball personal dels alumnes fora de l’aula.

L’objectiu d’aquest curs és que els nois i les noies assoleixin i adquireixin les competències i eines necessàries que demana la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya per obtenir el títol oficial de monitors i monitores d’activitats de lleure infantil i juvenil. Amb aquesta formació es dona compliment al Pla integral del Poble Gitano de Catalunya en l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de la població gitana, posant un èmfasi especial en la creació de nous perfils professionals, en el suport a la primera experiència laboral i en l’acreditació de les competències professionals.

Durant el curs es desenvoluparan diferents temes de formació com l’animació sociocultural i temps de lleure, jocs tradicionals, expressió musical i corporal, gestió de conflictes, primers auxilis, educació per la salut, entre altres.

Els únics requisits que es demanen als interessats i interessades són la inscripció al curs a través d’un formulari i tenir els 18 anys complerts abans del primer dia de curs. La formació tindrà lloc a l’edifici Ateneu de les Arts de Viladecans (Avinguda Dr. Fleming 5-7).

Per demanar més informació o inscriure’s al curs podeu trucar al telèfon de la unitat del Pla integral  938822220 (Jose) o a la direcció de correu electrònic: poble.gitano@gencat.cat

 

Sobre el autor

Respondre