Esteu interessades en una formació en noves tecnologies?

Esteu interessades en una formació en noves tecnologies?

L’Associació de Dones Gitanes Drom Kotar Mestipen està organitzant un curs d’alfabetització digital per a dones gitanes amb l’objectiu d’adquirir o millorar les habilitats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Donada la situació sanitària en la que ens trobem i després del confinament, l’ús de les noves tecnologies s’ha convertit en essencial per a comunicar-nos, realitzar diversos tràmits i cercar informació, entre d’altes. Per això, des de Drom Kotar Mestipen creuen que és un bon moment per iniciar aquesta formació.

El curs es realitzarà al barri del Bon Pastor durant el mes de juliol. Els horaris i dies de la formació es concretaran amb el grup de dones que estiguin interessades en realitzar-la.

Si esteu interessades en la formació, podeu contactar amb Drom Kotar Mestipen al següent número de telèfon: 618542863

 

Sobre el autor

Respondre