Comença el període d’inscripció pel Grup d’Accés a la Universitat per majors de 25 anys

Comença el període d’inscripció pel Grup d’Accés a la Universitat per majors de 25 anys

El proper mes d’octubre s’inicia la novena edició del Grup d’Accés a la Universitat (GAU), la formació de familiars desenvolupada pel Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya que, en el darrer any, va aconseguir que 16 gitanos i gitanes superessin amb èxit les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys.

Enguany, el GAU iniciarà les seves classes la primera setmana d’octubre i es desenvoluparà a les ciutats de Barcelona i Lleida. La formació prepararà als participants, durant 7 mesos, en les diferents assignatures que composen la prova d’accés a la universitat per majors de 25 i 45 anys.

Totes les persones interessades en realitzar aquesta formació, tant si es la primera vegada com les que ja han participat en darreres edicions, han d’inscriure’s mitjançant aquest formulari. Un cop enviat el formulari, el Pla Integral del Poble Gitano es posarà en contacte amb les persones inscrites per tal de facilitar més informació sobre el curs (calendari, material, etc.).

En cas de dubte amb el procediment podeu trucar al 938822346 de 09:00h a 14:00h de dilluns a divendres, o bé escriure al correu electrònic poble.gitano@gencat.cat

Sobre el autor

Respondre