Primera Jornada del Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya. “Impacte amb i per a les gitanes i gitanos a Catalunya”

Primera Jornada del Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya. “Impacte amb i per a les gitanes i gitanos a Catalunya”

El proper dijous 29 de novembre es celebrarà   la primera jornada del Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya, sota el títol “Impacte social amb i per a les gitanes i gitanos a Catalunya”. Les jornades seran una oportunitat per conèixer les mesures i accions del Pla ,de la mà de les seves autèntiques protagonistes: les persones gitanes, familiars, organitzacions i institucions que implementen, dissenyen i/o es beneficien de l’impacte social de les actuacions del Pla. La jornada comptarà amb la participació del Hble. Sr. Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, i es celebraran a la sala d’actes de la Casa del Mar (C/ Albareda 1, Barcelona) de 9h a 14h.

Cal confirmar assistència als telèfons 93 882 22 20 / 93 882 26 40 o al correu electrònic poble.gitano@gencat.cat

Podeu consultar el programa de la jornada a continuació

Sobre el autor

Respondre

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies