Cursos per preparar la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys del Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya

Cursos per preparar la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys del Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya

¿Ets gitana o gitano, tens 25 anys o més i vols estudiar a la universitat?
No t’ho pensis més! Ara ho pots aconseguir! Apunta’t a un dels cursos per preparar la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys del Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya. 15 persones gitanes de Catalunya com tu ja ho han aconseguit!

Des del Pla integral del Poble Gitano tenim el compromís i la voluntat d’incrementar el nombre de gitanes i gitanos que cursen estudis post obligatoris i/o universitaris. Per això, durant el curs acadèmic 2018-2019 tornarem a oferir als gitanos i gitanes de Catalunya el curs per preparar la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys del Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya. Com a novetat, aquest any el curs es farà com cada any a Barcelona, però també a Terrassa i Lleida.

Aquest grup d’accés a la universitat, així com d’altres cursos que oferim des del Pla Integral, com el GESO o el Curs de Mediació aplicat al context del poble gitano, brinda noves i reals oportunitats cada any a persones gitanes que no van tenir l’oportunitat de finalitzar o continuar amb èxit la seva formació acadèmica.

Trobaràs més informació sobre el curs i la prova d’accés a la universitat clicant als documents següents:

1. Cartell
2. Tríptic

Per inscriure’t, no dubtis i truca’ns al 93 882 23 46 o al 93 882 24 59 de dilluns a divendres, de 9h a 15h, o envia’ns un correu electrònic a la nostre l’adreça del Pla Integral poble.gitano@gencat.cat.

La universitat també és i serà gitana! Opre Roma!

 

Sobre el autor

Respondre

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies