Cursos per preparar la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys del Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya

Cursos per preparar la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys del Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya

¿Ets gitana o gitano, tens 25 anys o més i vols estudiar a la universitat?
No t’ho pensis més! Ara ho pots aconseguir! Apunta’t a un dels cursos per preparar la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys del Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya. 15 persones gitanes de Catalunya com tu ja ho han aconseguit!

Des del Pla integral del Poble Gitano tenim el compromís i la voluntat d’incrementar el nombre de gitanes i gitanos que cursen estudis post obligatoris i/o universitaris. Per això, durant el curs acadèmic 2018-2019 tornarem a oferir als gitanos i gitanes de Catalunya el curs per preparar la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys del Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya. Com a novetat, aquest any el curs es farà com cada any a Barcelona, però també a Terrassa i Lleida.

Aquest grup d’accés a la universitat, així com d’altres cursos que oferim des del Pla Integral, com el GESO o el Curs de Mediació aplicat al context del poble gitano, brinda noves i reals oportunitats cada any a persones gitanes que no van tenir l’oportunitat de finalitzar o continuar amb èxit la seva formació acadèmica.

Trobaràs més informació sobre el curs i la prova d’accés a la universitat clicant als documents següents:

1. Cartell
2. Tríptic

Per inscriure’t, no dubtis i truca’ns al 93 882 23 46 o al 93 882 24 59 de dilluns a divendres, de 9h a 15h, o envia’ns un correu electrònic a la nostre l’adreça del Pla Integral poble.gitano@gencat.cat.

La universitat també és i serà gitana! Opre Roma!

 

Sobre el autor

Respondre