L’Escola Mediterrani desenvolupa el seu segon Casal d’Estiu

L’Escola Mediterrani desenvolupa el seu segon Casal d’Estiu

Durant el mes de juliol, nois i noies de l’Escola Mediterrani  del barri de Camp Clar a Tarragona, han pogut participar en el segon casal d’estiu de l’escola.

Els matins del 2 al 27 de juliol, de manera coordinada amb l’escola, s’ha ofert un espai de suport educatiu  amb materials que els mateixos mestres del centre van deixar preparats per a que les nenes i nens poguessin treballar-los durant l’estiu.

Entre les diverses activitats desenvolupades en el casal, s’ha comptat amb la participació de professionals universitaris de diferents branques de les ciències en l’organització de tallers experimentals.

El casal ha comptat amb el recolzament del Pla Integral del Poble Gitano de Catalunya i el seu principal objectiu ha estat oferir un espai de qualitat pel reforç educatiu d’aquests nens i nenes i evitar que durant el període de vacances perdin part de l’aprenentatge adquirit durant el curs anterior i es preparin de cara al nou curs acadèmic.

Sobre el autor

Respondre