Vols ser Vetllador/a escolar i donar suport a la inclusió escolar? Nou curs de formació de Suport a la inclusió escolar com a Vetlladors/es

Vols ser Vetllador/a escolar i donar suport a la inclusió escolar? Nou curs de formació de Suport a la inclusió escolar com a Vetlladors/es

El Pla integral del poble gitano de Catalunya del departament de Treball, Afers Socials i Famílies en col·laboració amb el centre d’Estudis de l’Esplai i Suport Associatiu de la Fundació Catalana de l’Esplai ofereixen un Curs de suport a la inclusió dirigit a joves, pares i mares que volen conèixer la tasca que realitza un vetllador/a a les aules, donant suport a nens i nenes amb necessitats educatives especials i específiques dins del context escolar.

El curs tindrà una durada de 40 hores totals, repartides en sessions de 3 hores. Aquest començarà el dia 9 d’abril fins al 25 d’abril de dilluns a divendres.

L’objectiu d’aquest curs és que els nois i les noies assoleixin i adquireixin les competències i eines necessàries per obtenir el títol de vetllador/a.

Amb aquesta formació es dóna compliment al Pla integral del poble gitano de Catalunya en l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de la població gitana, posant un èmfasi especial en la creació de nous perfils professionals, en el suport a la primera experiència laboral i en l’acreditació de les competències i la professionalitat.

Durant el curs es desenvoluparan diferents temes de formació com el paper i les funcions del vetllador/a, l’autisme i els trastorns profunds del desenvolupament, la discapacitat intel·lectual, motriu i sensorial, la resolució de conflictes i la higiene postural.

Els únics requisits que es demanen als interessats i interessades són la inscripció al curs a través d’un formulari i posseir el títol oficial de Monitor/a d’Activitats de lleure Infantil i Juvenil.  La formació tindrà lloc al Centre de Formació d’Adults Edelia Hernández de Viladecans (C. Santiago Rusiñol, 2)

Per demanar més informació o inscriure’s al curs podeu trucar al telèfon de la unitat del Pla integral  93.882.22.20 (Jose M. Fernández) o escriure al correu electrònic: fernandeza.josemanuel@gencat.cat.

 

Sobre el autor

Respondre