Te oven lokhi phuv!

Te oven lokhi phuv!

Consternació, dolor i tristesa són les paraules que millor crec poden definir com ens sentim avui a la ciutat de Barcelona. Mai podrem trobar sentit ni explicació als actes d’ahir tarda a Barcelona i a Cambrils, ​​com tampoc ho farem amb els atacs que en els últims mesos s’han succeït a França, Anglaterra, Alemanya i, principalment, en altres països de majoria musulmana –fet que mai hem d’oblidar.

No vull allargar-me en aquest escrit, no és moment, des del Museu Virtual del Poble Gitano a Catalunya simplement volem presentar el nostre condol als familiars de les víctimes i enviar-los tot el nostre suport i afecte, també a tots els ferits i desitjar-los la més ràpida de les recuperacions.

A Catalunya estem units en la condemna de la barbàrie, del terrorisme i de la intolerància. Avui és un dia de recolliment i de pena, però també és un dia d’exaltació i defensa dels nostres valors, la Democràcia, la Llibertat i el Respecte a la Diversitat.

 

TE OVEN LOKHI PHUV.

(Expressió en llengua romaní amb la que desitgem que les persones que acaben de deixar-nos  trobin la seva nova terra)

Sobre el autor

Respondre