Te oven lokhi phuv!

Te oven lokhi phuv!

Consternació, dolor i tristesa són les paraules que millor crec poden definir com ens sentim avui a la ciutat de Barcelona. Mai podrem trobar sentit ni explicació als actes d’ahir tarda a Barcelona i a Cambrils, ​​com tampoc ho farem amb els atacs que en els últims mesos s’han succeït a França, Anglaterra, Alemanya i, principalment, en altres països de majoria musulmana –fet que mai hem d’oblidar.

No vull allargar-me en aquest escrit, no és moment, des del Museu Virtual del Poble Gitano a Catalunya simplement volem presentar el nostre condol als familiars de les víctimes i enviar-los tot el nostre suport i afecte, també a tots els ferits i desitjar-los la més ràpida de les recuperacions.

A Catalunya estem units en la condemna de la barbàrie, del terrorisme i de la intolerància. Avui és un dia de recolliment i de pena, però també és un dia d’exaltació i defensa dels nostres valors, la Democràcia, la Llibertat i el Respecte a la Diversitat.

 

TE OVEN LOKHI PHUV.

(Expressió en llengua romaní amb la que desitgem que les persones que acaben de deixar-nos  trobin la seva nova terra)

Sobre el autor

Respondre

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies